Саопштења

Зоран Томић: Нећемо дозволити да се процес развоја и напретка Србије заустави! Предаја није опција!

Борба против криминала и корупције је дугорочна и даје резултате. Србија напредује, има високу стопу раста БДП, шампион по директним страним инвестицијама, иницијатор важне регионалне иницијативе "Отворени Балкан", млади се враћају у своју земљу...Србија се променила, научила је да побеђује и ослободила се канџи тајкуна и криминалаца.

То их боли, јер знају да је успела у томе захваљујући политици Александра Вучића кога народ подржава, стоји уз њега и даје му снагу да се даље за Србију бори. Смета им тај човек, јер неће да дозволи да Србија буде њихова прћија, да са њом раде шта пожеле и да се Србија врати у мрачно доба распродаје и катанчења. Зато су смислили паклени план да га се отарасе, да доведу своје људе и поново господаре... Нису успели у томе, јер наше службе безбедности су данас за понос, поштоване су у свету и раде у интересу грађана Србије и њихове безбедности.

Позивам надлежне органе да до краја овај случај расветле, да сва лица која су у овај срамни, кукавички и криминални подухват укључени приведе правди и да наставе да се боре за безбедну Србију и сваком грађанину гарантују сигурност и безбедност.

Само са Александром Вучићем, његовом политиком и визијом Србија ће ићи напред. Зато...заједно са својим страначким колегама и грађанима Србије стојим уз председника Aлександра Вучића и нећемо дозволити да се процес развоја и напретка Србије заустави. Увек уз свог председника, јер предаја није опција! Живела Србија!

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=347297673882564&id=1000580...