Саопштења

Ванредна конференција за медије, 23.9.2023.

Слобода кретања и изражавања политичких ставова је уставом Србије загарантована свим грађанима. То је нешто што СНС поштује и баштини, јер за разлику од претходног режима воља грађана за нас је светиња.

Милош Вучевић изабран за новог председника странке

На данашњој изборној скупштини СНС изабран је Милош Вучевић за новог председника странке. Честитамо новом председнику и као градски одбор наставићемо даље да се боримо за пристојну и јаку Србију, да идемо стопама које је утабао Александар Вучић и са те стазе нећемо одступити ни милиметар.

Саопштење за јавност поводом манипулација опозиције

Како да назовемо опозицију која у свакој трагедији, елементарној непогоди или несрећном случају види своју једину прилику да се дочепа власти? Њима је свака несрећа једина срећа да попију по десетак лименки пива на улици и да лажима обмањују људе. Нападали су власт због пандемије која је погодила читав свет.

ГрО СНС Крушевац изражава саучешће породицама страдалих у ОШ "Владислав Рибникар" и Младеновцу

Градски одбор СНС Крушевац изражава саучешће породицама страдалих у крвавом пиру 3. маја у ОШ "Владислав Рибникар" и 4. маја у Младеновцу. Жао нам је што је опозиција по ко зна који пут показала своју нељудскост, да немају ни трунку морала и да мртве морају да користе у својим политичким камапњама.

ГрО СНС Крушевац најоштрије осуђује нове претње смрћу упућене председнику

Мржња, мржња, мржња, то је све што опозиција уме да искаже кад је у питању политика Александра Вучића и он сам. Изборио се да Србија напредује, да се развија и бори против криминала и корупције. То њима све смета и немају шта да понуде, јер грађани подржавају његову политику.

Саопштење за јавност поводом претњи председнику Вучићу

Градски одбор СНС Крушевац осуђује претње које износе припадници антидржавне коалиције. У важним тренуцима за нашу земљу, кад се председник Вучић бори за сваког нашег грађанина они јасно доказују да је мржња суштина њихове политике и да би до власти да дођу насилно.

Pages