Саопштења

Ванредна конференција за медије, 23.9.2023.

Слобода кретања и изражавања политичких ставова је уставом Србије загарантована свим грађанима. То је нешто што СНС поштује и баштини, јер за разлику од претходног режима воља грађана за нас је светиња. Управо зато што су грађане занемарили, нису слушали и гушили их празним причама и обећањима данас се зову бившим режимом. Никакве њихове поделе, препакивања и нова уједињења неће избрисати из глава грађана какав су нам Крушевац оставили. Град у дуговима, улице са рупама, семафори у квару, фабрике закатанчене, а народ на улици без будућности. Они су са друге стране своје џепове пунили, народној муци се смејали у лице и бесомучно га лагали.

После промена 2012. године данас имамо град који има никад већи буџет, без и једног динара дуга, унапређену инфраструктуру, отворене нове фабрике, рекордно ниску незапосленост и град у који се млади враћају и остају. Смета им све то, јер када је каса пуна они би своје канџе да зарију у њу. Зато се они данас и уједињују, сваке године потписују папире без тежине, крше договор са народом и раде само у интересу тајкуна Ђиласа. Оног истог који је парк украо деци да би у Србију донео ријалити који им данас смета. Да подрже свог газду Шолака за националну фреквенцу и куповину још ког светског фудбалског клуба. Све то би да раде на терет овог народа. Косово и Метохија? Животни стандард? Млади? Све им то није занимљиво, јер је газдин интерес на првом месту.

Зато и њиховом архисеменкару смета пун штанд чланова СНС, јер немају шта грађанима да понуде. За разлику од нас који у дело спроводимо политику председника Вучића, која је на изборима добила апсолутну подршку и визију модерног и развијеног Крушевца нашег Братислава Гашића. Они би да нас воде у Европу, али као геноцидни народ, они би да нас бране тако што би тенкове опет да топе и распродају. Они би да дају слободу грађанима, али кад њима и колико њима одговара уз услов да мислите и говорите као они. То је оно што нуде у завијеној форми. Зато им је уместо слика њихових штандова на мрежама главна тема штанд СНС. Ако, и треба јер је то доказ колико су јадни, колико их народ не цени и избегава као на шабачком вашару. Нека они пишу о нама, док грицкају семенке, а ми ћемо даље радити да дођу нове инвестиције, поставићемо камен темељац за Регионални индустријско-технолошки парк у Крушевцу, радићемо на завешетку ауто-пута и пре свега борити се за бољи живот свих грађана, а не одабраних и подобних као у њихово време.