Саопштења

Саопштење за јавност

Обавештавамо грађане Крушевца да је Градски одбор Српске напредне странке Крушевац обуставио све изборне радње и ставио све своје капацитете на располагање градским службама и Штабу за ванредне ситуације града Крушевца. Волонтери Српске напредне странке у сарадњи са надлежним службама помоћи ће најстаријим суграђанима у доношењу основних животних намирница, куповине лекова и набавке свих осталих непходних ствари.

Апелујмо на најстарије суграђане да слушају препоруке надлежних и да не излазе из својих домова. Волонтери Српске напредне странке заједно са другим волонтерима, а у координацији са градским службама, обезбедиће све што им буде неопходно.

У Градској управи отворен је контакт центар, чији је циљ информисање најстаријих суграђана о начинима и пружању помоћи у ванредном стању. Бројеви телефона су 037/446-446 и 066/446-446. Радно време контакт центра је од 00 до 24 сата. Старији суграђани могу да се обратити за помоћ и нашим представницима у својој месној заједници.

Такође, позивамо све политичке организације да се придруже овој иницијативи и да заједничким снагама помогнемо нашим најстаријим суграђанима у борби против пандемије вируса COVID-19.

Српска напредна странка
Градски одбор Крушевац.