Саопштења

Редовна конференција за медије ГО СНС Крушевац, 6.12.2023.

Поштовани представници медија, добар дан и добро дошли на редовну конференцију за новинаре ГрО СНС Крушевац.

Грађани Србије препознају одлично људе који се боре за интересе њих и наше земље. За разлику од тајкуна, лопова и фолираната ми немамо другу домовину, док су они себи другу обезбедили. Нама није потребна резервна домовина, јер се ми изазова и борбе не плашимо нити од ње бежимо. За претходних 11 година власти СНС у Крушевцу и Србији урадили смо много, али још пуно посла је пред нама. Да ли је стање боље него пре 11 година? Јесте и то многоструко. Да ли је то довољно? Свакако да није и мора бити много боље. У време ових који се данас представљају као алтернатива Вучићу, као нове политичке фаце, а Србију нам урнисали по сопственом признању до 2012. године, просечна зарада у Крушевцу била је 298 евра. Данас је уз напоран рад, борбу и пдоршку грађана Крушевца та плата 659 евра. Да ли је то довољно? Наравно да није, јер желимо да просечна зарада у нашем раду буде 1000 € и у томе ћемо успети заједно са народом. Зато се боримо за нове инвестиције, унапређење инфраструктуре, останак младих у нашем граду, што су све предиспозиције за испуњење овог важног заједничког задатка. Драго нам је што се нашом борбом и радом на терену бави опозиција. То нам јасно говори да су у паници.

Видите, 2. децембра у Београду одржан је централни митинг наше листе у овој кампањи. Преко 20.000 људи било је у сали, а још толико испред који су чекали да уђу и чују шта говорници и наш председник имају да кажу. За то време циркуски караван тајкунске коалиције дошао је у наш царски град, потајно да се диви сјају у ком је данас Крушевац. Одржали су свој митинг у биоскопу, за који тврде да је био крцат, а по сликама које деле на мрежама, јер мисле да се ту гласови добијају, јасно стављају до знања да им је балкон празан. Од судски оверених лажова, лопова по сопственом признању ништа друго и не можете да очекујете. Кампању базирају на једном човеку, кога уздижу у ранг хероја, а свесни смо да му професија налаже да се људским животима мора бавити у корист тих људи. Добро је да крушевљани виде да од 70 кандидата на листи имају само једног донекле способног, за шта грађани то одлично знају, а осталих 69 су класичне приколице које би да се шлепају на туђој муци. Цифре о људима који су били на скупу њима су само научна фантастика, а нама је искрено жао што нису сви наши напредњаци могли да присутвују величанственом догађају, већ су неки остали да разговарају са суграђанима и на терену у директној комуникацији представе политику коју на овим изборима кандидујемо. Да објаснимо суграђанима зашто Крушевац не сме да стане и зашто морамо да спречимо мрзитеље и уништитеље будућности ове земље да свој паклени план спроведу у дело.

Задовољство нам је да вас овом приликом позовемо све да присуствујете митингу листе Александар Вучић - Србија не сме да стане у нашем царском граду који ће се одржати у четвртак 7. децембра у хали спортова са почетком у 18 часова. Позивамо крушевљане да подрже наше кандидате и политику коју заступамо и да дамо огромну и снажну подшрку председнику Вучићу у даљој борби за интересе Србије, јер ни Крушевац, ни Србија не сме да стане!