Саопштења

Редовна конференција за медије ГО СНС Крушевац, 29.5.2024.

Поштовани представници медија, добар дан и добро дошли на редовну конференцију за новинаре ГрО СНС Крушевац.

У историји ће остати упамћен дан када је пред моћним западним силама једна мала Србија показала херојски отпор у Уједињеним нацијама противећи се усвајању срамне Резолуције о геноциду у Сребреници. Резолуција о Сребреници усвојена је са 84 гласа за, од 193 држава чланица Уједињених нација, дакле већина земаља чланица УН није подржала резолуцију о Сребреници, а они који Србији не мисле добро очекивали су далеко већу подршку, па су сада разочарани дебаклом Резолуције, а као што је и сам председник Вучић истакао, стојимо снажно и поносно и ништа нас није могло боље ујединити од овога.

Исто тако уједињени и на локалу, одборници Српске напредне странке су формирали још једну одборничку групу под називом "Александар Вучић – Крушевац сутра", како би, пре свега, олакшали посао и рад наших одборника. Није истина како тврди душебрижна опозиција да смо се свађали и поделили, али је истина да ћемо сада уместо 2 имати по 4 минута за реплике па ћемо још детаљније раскринкавати њихове лажи.

Грађани Крушевца свакако имају прилике да виде ко се бори за наш Град и ко га је препородио. Још једну недељу за нама провели смо радно и на терену са нашим суграђанима, јер сигурнији, стабилнији, јачи и бољи Крушевац је наш заједнички циљ, а то можемо постићи само апсолутном подршком нашем председнику Александру Вучићу, подршком коју је и до сада имао од нас, зато користимо прилику да позовемом грађане у општинама где се одржавају локални избори да изађу на исте и подрже листу "Александар Вучић – Србија сутра", јер једино наше листе могу обезбедити сигурну будућност Србије кроз реализацију визије коју је политика председника Вучића креирала, а ми у Крушевцу на челу са Братиславом Гашићем почели да реализујемо.

Урађено је пуно и Крушевљани то најбоље знају. То не желе да признају само они злонамерни и они који више нису у прилици да лично профитирају онако како су то радили до доласка Српске напредне странке на власт, па сад пате за тим давно прошлим временима. Али, иако је урађено много, велики резултати нам тек предстоје: реконструкција Опште болнице Крушевац, изградња Регионалног индустријско - технолошког парка, нови факултети, нова Хала спортова, источна обилазница. О томе да ће Крушевац изаћи на ауто – пут смо раније могли само да сањамо, а данас снове остварујемо.