Саопштења

Редовна конференција за медије, 8.11.2023.

Поштовани представници медија добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре Градског одбора СНС Крушевац.

Пред грађанима Крушевца и Србије су важни, можда чак и најважнији избори у последњих 20 година. На овим изборима грађани ће одлучивати у ком правцу желе да Србија иде. Да ли желе да Србија настави свој пут просперитета, развоја, раста и да наш Крушевац даље јача или желе да нас врате у период черупања државе и града, остављања људи без посла и комадања наше земље. Сигурни смо да народ неће радити противно свом интересу, јер су само рад и резултати донели бољитак нашем граду и Србији.

Инвестиције, нова радна места, километри асфалтираних улица, изградња ауто-пута, проширење водоводне и канализационе мреже, фабрика за пречишћавање отпадних вода, аеродром Росуље, формиран Пољопривредни факултет, уређени паркови, тргови, културне манифестације, спортски терени за мале и велике спортове, подизање енергетске ефикасности...све су то ствари које су иза нашег напорног рада које смо остварили заједно са народом и пре свега захваљујући нашим суграђанима који су указали своје поверење политици Александра Вучића на локалу и који су веровали у визију модерног и развијеног Крушевца нашег Братислава Гашића.

У наредном периоду наставићемо даље са подизањем инфраструктуре, проширењем комуналне инфраструктуре, изградњом регионалне депоније у Срњу, завршетком Моравског коридора, проширењем писте на аеродрому Росуље, изградњом научно-технолошког парка, реконструкцијом железничке пруге, изградњом источне заобилазнице, даљим подизањем енергетске ефикасности, изградњом нове Хале спортова и подизањем животног стандарда грађана.

Нажалост имамо и оне друге, на срећу малобројне, којима није потребно да раде са нашим грађанима и договарају како да се унапреди локална заједница, јер су навикли да им други припремају списак људи који ће бити у влади, градским већима, градоначелници, да им они састављају коалиције и окупљају их како би се докопали ког гласа више. То смо имали прилике да гледамо у периоду од 2000. до 2012. године кад су стране амбасаде у кафанама договарале поделу плена, ресора и како ће Србију да унизе, а за те послове бирали оне најгоре људе, без морала, спремне на све. Немојте мислити да ће и овог пута бити нешто другачије. Око тајкунске листе се окупљају сви они којима је жеља да се фотеља докопају, неки поново, а неки по први пут, а тако ће и у нашем царском граду урадити.

Да су неки јунаци, да се поносе својим тајкуном ако га већ неће на листу бар би је назвали по њему. Свесни су да им одмаже, свестан је тога и машински мозак и амбасаде које их уче. Зато ће покушати причом о некаквом правцу у Европу, националним блоком и слично да одвуку људе од исправног пута којим Србију води Српска напредна странка. Научили смо после дужег времена да нам нико други не мисли добро осим нас самих и да због тога морамо прво себе да ценимо и поштујемо да би нас други поштовали.

Зато смо сигурни да ће наши чланови и симпатизери у великом броју дати подршку парламентарној и локалној листи "Александар Вучић - Србија не сме да стане", јер смо доказали да једино уз Вучића и његову политику имамо гаранцију да Србија и Крушевац неће стати, ма колико се мрзитељи трудили да нас зауставе. Сигурни смо да ћемо уз подршку грађана наставити да се успешно боримо за наш град у парламенту, да се чује глас наших грађана као што смо то успешно радили од 2012. године.

Ми се поносимо листом кандидата за одборнике у Скупштини града Крушевца, као и кандидатима за Народне посланике. За народне посланике наши кандидати су Невена Ђурић, потпредседник Главног одбора странке и председник нашег градског одбора, досадашња градоначелница Јасмина Палуровић и досадашњи председник Скупштине града Крушевца, Предраг Вукићевић. На нашој локалној листи је 70 имена угледних суграђана, али пре свега људи и домаћина који су својим радом и делима доказали да су спремни да наставе још интензивније борбу за наш град и остварење пројеката и планова за још бољи животни стандард грађана.

Први на листи је наш Братислав Гашић, човек којим се цео Крушевац поноси и који је синоним за развој и напредак нашег града. Наша листа од 28 жена и 42 мушкарца представља тим који ће вредно радити како би наставили даље да унапређујемо наш град, доводимо нове инвестиције, подижемо инфраструктурно, градимо и припремамо Крушевац за будуће генерације чарапана, јер Крушевац не сме да стане.