Саопштења

Редовна конференција за медије, 15.11.2023.

Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре градског одбора СНС Крушевац.

Рад и дела су оплеменила човечанство. Зато смо поносни што je од 2012. године Крушевац град у Србији који је после Београда увек имао највећи број градилишта. Тако је и данас, не стајемо са радом и реализацијом пројеката које смо са нашим суграђанима договорили. Не осврћемо се на злонамерне коментаре, спинове и лажи које се пласирају, јер нам је народ увек био на првом месту. Нама напредњацима нису потребне ни функције, ни џипови да би били на услузима суграђанима. Нас воде принципи човечности и морала, јер ми не дајемо празна и узалудна обећања. Оно што обећамо то и реализујемо, јер ми другу домовину од Србије немамо, а немамо ни намеру да наш Крушевац мењамо за круг двојке у Београду или неку другу светску метрополу. Зато и радимо да нам Крушевац буде права мала Европа, место за миран живот, добар животни стандард и светлу будућност младих нараштаја.

Видите, за разлику од злонамерника и лицемера који се хвале својим кандидатом за градоначелника, ми се поносимо листом од 70 одборника од којих би сваки заиста добро могао да обавља овај важан посао за наш град. Вођење града није посао само за једну особу, већ за читав тим људи, а ми се можемо похвалити да имамо одличан тим и сјајну синергију старијих и искуснијих, са младима и енергичним људима. То је добитна комбинација која је и у претходном мандату красила наше људе и допринела да нам се град за ове 3,5 године успешно развије. Нама је драго да се противници баве нашом листом, нашим двориштем и да сву своју енергију усмеравају у креирање и пласирање лажи, јер тиме доказују да немају ни програм ни визију како Крушевац да буде успешан град.

Стално питају ко је кандидат за градоначелника Крушевца, а сад су и добили јасан одговор. Свих наших 70 кандидата су успешнији и бољи од њиховог јединог кандидата, који њима служи за послове од редарења и батлерисања, до отварања врата. То значи да су њихових осталих 69 кандидата апсолутно неспособни људи за важан задатак градоначелника Крушевца, али нису ни нешто способнији да буду испомоћ том градоначелнику, који је, јасно је свима, обична лутка на струне њиховом последњем кандидату са листе. Тај кандидат толико воли Крушевац да је морао себе на последње место да стави, јер знате, 1000€ плата и бесни џип су бољи од свакодневног разговора са грађанима и решавања проблема истих. Лакше је да за то буде крива лутка која се повлачи на струне, а он би до тад повећао себи плату 2,5 пута код тате тајкуна.

Крушевац јесте 7 град по величини у Србији, али је опет довољно мали да се сви међусобно познајемо. Знају наши чарапани ко су овде градитељи Крушевца, а ко разградитељи. Ко су они који довлаче инвестиције, а ко су они који би исте одвлачили. Знају наши суграђани ко је град оживео у претходних 11 година, а ко је у време жутог предузећа облачио костим циганчице и играо се дечијих игрица док му је Дом културе пропадао. Зато се тај исти последњи на листи данас стиди да каже да је био члан жутог предузећа, а ми се поносимо свим резултатима које смо постигли на челу са нашим Братиславом Гашићем.