Конференција за новинаре, 7.10.2020.

Поштовани представници медија, драги суграђани, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО СНС Kрушевац.

Прву конференцију за медије, након избора који су одржани 21. јуна, на којима су грађани још једном својим гласовима доказали колико поверење имају у Српску напредну странку, желимо да посветимо свим младим људима који су на одговорним и руководећим позицијама и функцијама, а о којима се у претходном периоду много говорило.

Млади, образовани, пуни нових идеја и жељни успеха – они су срж историјске победе које је однела Српска напредна странка и под менторством старијих и искуснијих колега биће иницијатори будућих промена. Вођени називом наше листе „Александар Вучић – за нашу децу“ доказали смо, на делу, да стојимо иза својих речи и обећања. Млади Народни посланици, заменик градоначелника, помоћници градоначелника и директори Јавних предузећа и установа имају пред собом захтевне задатке и суочени су са изазовима који су у интересу свих грађана Србије и Kрушевца, за разлику од оних које и дан данас виђамо да се жестоко и свим средствима, углавном путем друштвених мрежа, боре искључиво за кожне фотеље и пуне џепове. Kада су они у питању стање је већ виђено, дијагноза је опште позната.

Они су Српској напредној странци у наследство оставили рупе у асфалту, руиниран град, минус у градској каси, закатанчене фабрике и људе без посла, док ми, већ сада можемо да се похвалимо чињеницом да Kрушевац има једно од најмлађих руководстава у локалној самоуправи, које ће радити на томе да својим наследницима остави: Моравски коридор, Аеродром Росуље, фабрику за пречишћавање отпадних вода, мноштво нових фабрика и нових радних места за Kрушевљане, реконструисане улице и тргове, бројна инфраструктурна, културна, образовна и здравствена улагања. Најједноставније речено – економски јак и финансијски стабилан град.
Борба за младе људе, коју је иницирала Српска напредна странка, резултирала је одабиром нових лица и управо то показује да за младе људе у нашој земљи и граду итекако има простора за рад и напредак, како у професионалној тако и у животној перспективи.

Сигурни смо да ће и у будућности резултати Српске напредне странке бити још упечатљивији, јер ми поседујемо кључ успеха – СПОЈ МЛАДОСТИ И ИСKУСТВА.

Видео са конференције можете погледати на следећем линк-у: https://youtu.be/d4E8WGVFWCs