Саопштења

Конференција за новинаре, 26.02.2020.

Поштовани представници медија, драги суграђани добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО СНС у Kрушевцу.

Преданим, упорним радом и трудом бринули смо и бринућемо и убудуће о свим грађанима Србије. Наша странка ће, како је то и обећала, на изборе изаћи са 50 одсто младих и способних људи. Нова имена наћи ће се међу кандидатима за бројне функције.

Радимо, градимо и сто посто улажемо себе како би нашој омладини из дана у дан дали разлог више да остану у својој земљи, због чега ће и наш слоган за предстојећу кампању бити "За нашу децу – Александар Вучић".
Желимо да и нови људи, до сада не представљени јавности, али једнако квалитетни, добију шансу да докажу своју стручност и жељу да удруженим снагама додатно унапредимо живот у Србији. За то морамо да се изборимо заједно и да се боримо више и јаче и снажније него икада. Доказали смо Вам да смо једина странка која не чека предизборну кампању да би радила и стварала, већ да то радимо свакодневно.

Није претенциозно ако кажемо да смо земљу која је 2012. године била на рубу пропасти и банкротства поново поставили на стабилне ноге и у њој створили амбијент повољне пословне климе, као и место за улагање, о чему сведоче бројне стране компаније које су у протеклих 8 година покренуле производњу у Србији. Обећали смо да ћемо јачати мала и средња предузећа и радили смо на томе. Само на нашој територији имате чак 998 предузетника и 130 предузећа више него у 2016. години.

За непуних 8 година успели смо да минималац подигнемо за 100 одсто, а просечна плата за пет година порасла са 340 на 510 евра. Kада смо то најављивали, пре доласка на власт, многи нам нису веровали, али успели смо и ту нећемо стати. Планови за наредни период још су већи и амбициознији, а ми ћемо се потрудити да и њих спроведемо најбоље што можемо. Уредили смо Србију, довели инвеститоре, градимо путеве, унапређујемо поступно сваки сегмент нашег друштва. Оно на чему додатно морамо да порадимо је животни стандард наших грађана. Планом и програмом Владе РС "Србија 2025" предвиђено је да нам просечна плата 2025. године буде 900 евра и уз помоћ залагања нашег председника, сигурни смо да ћемо и то успети.

Не можемо а да не искористимо прилику да се још једном захвалимо свим нашим пензионерима који су поднели и изнели највећи терет реформи и имали поверења у Србију. Наши најстарији грађани заслужили су да осете значајан бољитак и да имају подршку Србије. Управо због њих, у наредном периоду пронаћи ће се начин да по угледу на швајцарски модел "плус, плус" и код нас буде спроведен начин обрачуна пензија како би оне могле много брже да расту.

Само јак СНС може да обезбеди будућност. Борићемо се не против некога, јер они који немају програм и резултате, а имају свега шачицу јада присталица, не сматрамо конкуренцијом....борићемо се за нормалну, пристојну и модерну Србију какву желимо и заслужујемо.

Видео са конференције можете погледати на следећем линк-у: https://youtu.be/7atEV4iZ_oM