Саопштења

Конференција за новинаре, 21.10.2020.

Поштовани представници медија, драги суграђани добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО СНС Kрушевац.

У недељи за нама обележен је један од најзначајнијих датума у години за наш град, 14. Октобар, дан ослобођења Kрушевца у Другом светском рату. Освртом на протеклих годину дана сведоци смо бројних пројеката и инвестиција који настоје да наш царски град учине што бољим, сигурнијим и примамљивијим местом за живот.

Реконструкција Градске топлане, изградња 110 киловолтног кабла којим су повезане трафостанице Kрушевац 1 и 3, постројење за пречишћавање отпадних вода, пројекат заједничког обављања послова управљања комуналним отпадом са општинама: Александровац, Брус, Варварин, Ћићевац и Блаце, Топлички округ; Моравски коридор – први дигитални аутопут, изградња хангара на Аеродрому Росуље, 53 км путева и улица, ревитализација пољских путева, радови на изградњи Центра 3, улагање у образовне, културне и здравствене установе, споменик деспоту Стефану Лазаревићу, Јарбол на Багдали, 3 електрична мини-буса, изградња Дино парка, јавна паркинг гаража иза зграде Националне службе за запошљавање, реконструкција терена ФK Борац, 2 теретане на отвореном, мултифункционално Моцарт игралиште, изградња стамбене зграде за избегле и социјално угрожене породице – грандиозни пројекти за Kрушевац 21. века.

Додатну снагу и ветар у леђа дају нам Kрушевљани, који су препознали пожртвованост и залагање СНС да наш град учврсти своју позицију на мапи градова будућности.
Жао нам је што опозициона мањина не жели да прихвати чињенице и оно што је Српска напредна странка ступањем на власт урадила за Србију и Kрушевац, већ настоји да којекаквим нападима, а услед недостатка плана и идеја, путем друштвених мрежа, сеје политику мржње.

То што они критикују, и називају „шминкањем града“ нама је за понос, јер је Kрушевац након вишегодишњег труда, залагања и борбе у решавању егзистенцијалних проблема наших грађана, довођењу инвеститора и инвестиција, данас у прилици да се бави и уређењем и улепшавањем животног простора свих нас.

За разлику од њих који само негодују и свему траже ману, а када су имали прилике ништа нису урадили, ми ћемо наставити да се боримо за наш град и бољу будућност свих суграђана, данас већ пуних 12 година, јер на данашњи дан пре 12 година основана је Српска напредна странка која оно што је грађанима понудила тог дана, данас успешно реализује и ради на реализацији. Овом приликом свим члановима и симпатизерима СНС-а честитамо рођендан и да и на даље радимо на напретку Србије још јаче и боље него до сада.

Kао што знате, Српска напредна странка ГО KШ прославиће славу Св. Петку у уторак 27.10.2020. године у најужем кругу због ситуације са корона вирусом.

Желимо да се извинимо свим крушевачким напредњацима што нећемо прославити славу као ранијих година, али их овом приликом молимо за разумевање.

Видео са конференције можете погледати на следећем линк-у: https://youtu.be/yWBMH4S8AaU