Саопштења

Драги Крушевљани, велико хвала за огромно поверење које нам пружате

Дана 02.07.2021. године СНС ГО Крушевац издао је Саопштење за јавност у намери да пружи подршку великом броју суграђана, који су нам се обратили са молбом да не треба дозволити блаћење и ниподаштавање огромног броја инвестиција и реализованих пројеката на територији нашег града. Потпуно реконструисан центар града, велелепни споменик кнезу Лазару, дино парк за децу само су неки од реализованих пројеката којима се наши суграђaни поносе, а које појединци покушавају да оспоре непримереним изјавама и коментарима. Такве злонамерне изјаве говоре првенствено о њима самима. Грађанима Крушевца је јасно да су исте израз личних фрустрација појединаца, њихове немоћи и неспособности да погледају у лице нашем успешном тиму.

Желимо да истакнемо, да коликих год размера била мржња бившег режима усмерена на успешан Град Крушевац, није у могућности да засени његово ново лице огледано у хиљадама фотографија које наши суграђани деле ових дана са различитих градских локација.

Задовољство нам је што смо успели да испунимо очекивања наших суграђана. Злонамерни коментари безначајних појединаца ветар су у леђа да у будућности радимо много боље и више.

Подсећамо јавност и указујемо да у поменутом Саопштењу од 02.07.2021. године нисмо именовали ниједну политичку странку, нити се конкретно обратили одређеном лицу, мада ће се поједина лица сама препознати и, надамо се, постидети изречених неистина.

Драги Крушевљани, велико хвала за огромно поверење које нам пружате. Ви сте снага нашег града, а ми ћемо бити предани и тежићемо даљој изградњи нашег града како би га учинили што бољим и лепшим местом за живот свих нас.