Вести

Санација оштећених путева у МЗ Кукљин

На територији града Крушевца претходних пар дана пала је велика количине кише која је проузроковала оштећење појединих сеоских путева. Заменик градоначелника Александар Јовановић, председник Скупштине града Предраг Вукићевић и председник ГО СНС Крушевац Ненад Андрић тим поводом обишли су МЗ Кукљин где је у току санација оштећених путева.

На територији месне заједнице Кукљин падавине су изазвале велику штету на путевима каже Ненад Јеремић председник савета ове месне заједнице и додаје да је одвијање саобраћаја било угрожено.

У току је равњање и санација путева, копају се канали. Градска управа и месна заједница брзо су све организовали, извођач радова је Техоградња, али то није трајно решење, каже Јеремић.

Представници ГУ обишли су Кукљин, а према речима Александра Јовановића заменика градоначелнице заједно са мештанима Кукљина наћи ће се решење за проблем који ову месну заједницу мучи годинама уназад.

"Имамо доста путева који су оштећени. Путеви у Кукљину су претрпели највећу штету, али одмах се реаговало", каже Јовановић и додаје да су екипе на терену и увелико се ради на санацији.

Завршена је санација путева у Рибару, Станцима и Здравињу, а након Кукљина надлежне службе селе се у Сушицу.

У плану су и радови у подјастребачким селима.

Извор: Град Крушевац