Вести

Александар Шапић и Дарко Глишић у Kрушевцу одржали радни састанак са члановима Српске напредне странке

Одржан је радни састанак Окружног одбора Српске напредне странке у сали Биоскопа Крушевац коме је присуствовао потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић и председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, који су у склопу обиласка Расинског округа обишли Крушевац и Трстеник.

Скуп је отворио председник Градског одбора СНС Крушевац Ненад Андрић, који је поздравио саборце напредњаке и подсетио да су резултати у напретку Крушевца од 2012. до сада управо продукт њиховог рада на терену и са грађанима Крушевца. Присутне је поздравио и координатор Извршног одбора за Расински округ Ненад Дејановић.

Глишић је подсетио на снагу ГО СНС Крушевац и подстакао нас да у наредном периоду наставимо да радимо истим темпом и још јаче и снажније и да никада не смемо дозволити да се Крушевац и Србија, врате у период пре 2012. године, у време оних који су безброј фабрика затворили само у Крушевцу. Једино су у томе и били успешни. А циљ СНС је да настави да ради још више и снажније.

Шапић је истакао да никада до сада није постојала овако снажна организација и баш због тога никада не смемо да заборавимо да смо ту због народа, због грађана и како бисмо помагали једни друге, и другове и пријатеље, јер можемо бити сигурни да сви они који другачије поступају сутрадан никоме не би помогли.

Шапић је подсетио на недавно уједињење СПАС-а са СНС-ом наглашавајући да је Српска Напредна странка прва политичка организација која се не цепа и не круни, већ окупља и СНС је доказала да је то могуће на српској политичкој сцени. Да радимо јединствено и када наступамо са истим циљем и мотивом, а то је да волимо своју државу и желимо најбоље и њој и нашим грађанима - када то схватимo имати далеко веће обавезe.

Видео материјал са одржаног састанка можете погледати овде: https://www.youtube.com/watch?v=5aCHyk3bY8k